Informatie

Voorwaarden en registratie

De site is uitsluitend gericht op gebruikers die de leeftijd van 18 jaar hebben bereikt. De navigatie en het gebruik van de diensten die binnen de website worden aangeboden, worden toegankelijk gemaakt na registratie.

Datenightbox biedt de aankoop van goederen aan tegen de prijzen vermeld op de Website. DATENIGHTBOX verkoopt in ieder geval geen alcohol aan personen die nog geen 18 jaar oud zijn.

Retourneren

Klanten hebben volgens de wet kopen op afstand wettelijk het recht om het product binnen 14 dagen na ontvangst het product, zonder reden van opgaaf van reden, te retourneren. Dit is alleen mogelijk wanneer de zegel onbeschadigd is (al onze Datenightboxen worden verzegeld verzonden), wanneer deze beschadigd is kan het product niet meer geretourneerd worden.

De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper. Wanneer wij de retourzending in goede staat hebben ontvangen zullen wij overgaan tot terugbetaling.

Mocht het zo zijn dat wij de geretourneerde producten beschadigd ontvangen, dan zal er een verrekening plaatsvinden voordat wij overgaan tot terugbetaling. Om het product te retourneren kan je contact opnemen met info@datenightbox.nl

Uit hygiënische en voedselveiligheidsoverwegingen kunt u alleen de niet-voedingsproducten terugsturen. Indien een product onverhoopt beschadigd – of niet met de gewenste kwaliteit – is aangekomen, neem dan contact op met info@datenightbox.nl

Het Herroepingsrecht

In ieder geval, volgens de art. 59 van de Consumentenwet, zijn uitgesloten van de mogelijkheid van herroeping van de verpakte goederen op maat of gepersonaliseerd of die door hun aard niet kunnen worden geretourneerd.

Verzending

Verzendingen in Nederland via DHL:

PostNL, 1-2 werkdagen, verzendkosten €7,25

We bieden een speciale service voor de klanten die last minute op dezelfde dag of avond hun Datenightbox bezorgd willen hebben. Hier vragen wij een vergoeding voor op basis van het aantal kilometer en tijdstip van de dag. Mocht je hier gebruik van willen maken neem dat via whatsapp conact met ons op via het nummer +31648973044.

In het geval van het verzenden van flessen gebruikt DATENIGHTBOX een gepatenteerde verpakking en is goedgekeurd door de koerier, ontworpen om de integriteit van het product te waarborgen.

In ieder geval zal de gebruiker op het moment van levering van de goederen door de koerier moeten controleren of de verpakking intact, onbeschadigd of in ieder geval gewijzigd is, ook in de sluitmaterialen (plakband of omsnoering) of dat er is geen vloeistoflekkage.

Elke doos van Datenightbox wordt afgesloten met een zegel, wanneer de zegel is gescheurd voor het openen van het product dan is Datenightbox niet meer verantwoordelijk voor de eventuele schade.

Mogelijke problemen die inherent zijn aan de fysieke integriteit, de correspondentie of volledigheid van de ontvangen producten moet worden gemeld binnen 3 dagen van levering, door een e-mail te sturen naar: info@Datnightbox.nl.

In geval van niet- levering van de goederen binnen de aangegeven tijden, is de gebruiker verplicht dit aan DATENIGHTBOX te melden, die met de koerier, de status van de verzending en de eventuele afwijking zal controleren.

Datenightbox op maat

Het is mogelijk om bij ons een Datenightbox op maat te bestellen. Denk hierbij aan een andere soort Champagne of wijn, een extra attentie voor een geliefde die jarig is of erotische speeltjes op aanvraag.

Voor een Datnightbox op maat kan je contact met ons opnemen via ons telefoonnummer +31648973044 of via ons contactformulier. Beschrijf je wensen zo goed mogelijk, dan zullen we binnen 24 uur contact met je opnemen om de mogelijkheden bespreekbaar te maken.